+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Tålmodig børnefotograf i København

Naturlige billeder i børnehøjde

Det handler om god tid
Børn synes det er sjovt at blive fotograferet, hvis der er tid nok, så vælg en tålmodig børnefotograf. For øjeblikket lige nu kan ikke tages næste år.  Et dejligt billede af dine børn, taget af en dygtig børnefotograf, vil du aldrig fortryde. Det vil være en fordel, hvis du forbereder dit barn på, at det skal til fotografen – og taler med barnet om, at det bliver sjovt! 

Der er masser af plads til sjov og ballade, så børnene får en god oplevelse hos mig. Jeg bruger min faglige og personlige erfaring med børn i alle aldre, og laver naturlige billeder i børnehøjde.

Naturligt smil
Det kræver stor tålmodighed at lave de helt rigtige børnebilleder. Jeg tager mig god tid og samarbejder med dit barn, så meget af vores tid sammen vil det være dit barn, der er i fokus, mens du slapper af eller hjælper til med at skabe en god stemning. Børn skal være ret store, før de forstår at ‘lade som om’, hvilket også betyder, at de ikke kan smile på kommando – derfor må forældre og fotograf sammen lave noget, der er så sjovt, at det er værd at grine af.

Hvor og hvordan
Jeg kan både tilbyde fotografering i mit studie FotoFaktori centralt i København, eller vi kan blive enige om et andet sted udenfor eller indenfor. Jeg fotograferer meget gerne aften eller weekend. Det er vigtigt, at vi finder det tidspunkt, hvor dit barn er mest oplagt, så planlægning handler mest af alt om barnets rytme med middagslur osv.

Fotografering kun efter aftale

Fleksible tidspunkter
Jeg fotograferer også aften eller lørdage, men da disse tidspunkter er ret populære, kan der være lang ventetid.
Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på
tlf. 20834326 eller på mail@ingerulrich.dk

 

 

Share This