+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Gravid fotografering

Centralt i København

Gravide kvinder er smukke!
Gravide får en helt speciel udstråling, når maven vokser. Omkring fire uger før termin er det bedste tidspunkt at få taget billeder af den fine mave. Her er den pænt stor og sidder flot, så det er tidspunket for gravid fotografering.

Hvordan arbejder jeg
Når jeg fotograferer gravide, arbejdes der med lys og skygge, så mavens kurve fremhæves og billederne får en æstetisk høj kvalitet, og man ser derfor ikke nødvendigvis hele figuren. Lyset lægges, så kun det mest interessante kommer frem – maven og stemningen. Jeg bruger kun meget enkle rekvisitter som let stof til draperinger.

Jeg kan selvfølgelig også lave billeder, hvor hele kroppen kan ses – oftest på en lys baggrund, der giver et lettere udtryk. Her er en kropsnær sort og/eller hvid T-shirt god, ligesom kjoler, der fremhæver maven. Det virker bedst, hvis man ikke bruger alt for mønstret/stribet påklædning.

Hvor og hvordan
Fotograferingen foregår i afslappet atmosfære, og du er velkommen til at tage din mand/kæreste med, ligesom søskende måske også skal være med på nogle af billederne. Jeg vil dog koncentrere mig mest om fotografering af maven. Hvis I foretrækker det, kan jeg også komme hjem til jer og tage billederne.

Det er en god ide at tage løsthængende tøj på et par timer før fotograferingen, så der ikke er mærker i huden fra f.eks. stramme elastikker, der vil være synlige på billederne.

Fotografering kun efter aftale

Fleksible tidspunkter
Jeg fotograferer også aften eller weekend, når du har bedst tid.
Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20834326 eller
på mail@ingerulrich.dk

Share This