+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Børnefotografering

i Portrætstudiet

Da jeg har valgt at gå på efterløn, vil jeg efter 1. juni 2019 arbejde med fotografering som fritidsbeskæftigelse. Jeg vil derfor kun arbejde på tirsdage, hvilket vil fremgå at bookingkalenderen, og kan kun bookes til Profilfotos og Portrætfotografering.

Jeg indgået et samarbejde med min gode ven og kollega i studiet Kim Tams, som fremover kan bookes her. Kim er en meget dygtig fotograf, som jeg med glæde vil anbefale til mine trofaste kunder – til samme priser og betingelser som hos mig.

Kim arbejder med både erhvervskunder som private, og arbejder også aften og weekends. Kim kan kontaktes på kimtams@mail.dk eller +45 5047 0918

Se nogle af Kims familie- og børneportrætter på hans hjemmeside

Newborn baby se her

 

Share This