+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

GDPR - Persondataforordning

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysningen
Når du er kunde hos Fotograf Inger Ulrich behandler vi en række oplysninger om dig. Fotograf Inger Ulrich behandler personlysninger som du selv har givet til os, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse, samt oplysninger om dine ordrer, køb og evt. kopi af dine billeder. Ydermere behandler vi mails og anden korrespondance, evt. registrering af relevante forhold i telefonsamtaler.
Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og vi indsamler ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt for at kunne behandle dine ordrer. Vi er åbne om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Kontaktoplysninger
Fotograf Inger Ulrich
Studiestræde 3, opgang D, kld
1455 København K
mail: mail@ingerulrich.dk
tlf.: 20834326

Dataansvar og kontaktoplysninger
Fotograf Inger Ulrich er dataansvarlig for de oplysninger, som vi behandler om dig, når du er kunde hos os. Når du, ved bestilling af ydelser og ved køb afgiver dine personoplysninger til os, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af os.

Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler personoplysninger:
• når du beder om et tilbud, køber vores produkter eller ydelser, eller hvis nogen afgiver en ordre på dine vegne
• via browser cookies og Google analytics
• hvis du bruger vores sociale medier

Videregivelse af personoplysninger
Fotograf Inger Ulrich videregiver kun personoplysninger om dig som led i behandlingen af din ordre. Fakturering sker i Dinero. Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Pakkelabels.dk, Pakke.dk, PostNord, GLS, DAO eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ligeledes bruges navn og mailadresse i Dropbox og WeTransfer.
Vi bruger MobilePay og iZettle som betalingsmulighed, og bankoverførsler håndteres af Sparekassen Sjælland.
Vi har interne procedurer, så kun medarbejdere med et arbejdsbetinget behov har adgang til dine oplysninger.
Vi har indgået databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

På hvilke grundlag og til hvilke formål behandler vi dine oplysninger?
Vi behandler dine oplysninger, fordi det er nødvendigt for, at vi kan levere de prdukter eller ydelser, som du bestiller eller for at kunne behandle din forespørgsel. Vi har ret til at behandle oplysninger om bl.a. navn, adresse, e-mailadresse og betalingsoplysninger, fordi vi har en aftale med dig. I medfør af bogføringsloven er vi i øvrigt forpligtet til at behandle personoplysninger henblik på vores finansielle regnskab. Hvis du har forespørgsler eller klager, kan vi behandle oplysninger herom, fordi vi har en legitim interesse heri, ligesom vi kan behandle dine oplysninger til brug for statistik.
I markedsføringsøjemed har vi desuden en legitim interesse i at behandle dit navn, din e-mailadresse og dine præferencer for at kunne identificere, hvilke behov, der passer dig bedst. Vi overholder i den forbindelse naturligvis markedsføringsloven.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere tjener et sagligt formål, tidligst 6 år efter købet. Hvis personoplysningerne ikke længere er aktuelle for os, har du ret til at få slettet oplysninger om dig. Hvis vores behandling af personoplysninger baserer sig på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

Rettigheder
Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder, der relaterer sig til de oplysninger, vi behandler om dig. Der er visse undtagelser til disse rettigheder, og det er således ikke i alle tilfælde, at du vil kunne gøre rettighederne gældende.
Du har ret til indsigt i vores behandling af dine personlysninger og til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen gældende, skal du rette henvendelse via vores kontaktoplysninger nævnt foroven.

Hvor kan jeg klage til?
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Datatilsynets kontaktoplysninger er følgende:
Adresse: Borgergade 28, 5., 1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: + 45 3319 3200
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående kontaktoplysninger:

Fotograf Inger Ulrich
Studiestræde 3, opgang D, kld
1455 København K
mail: mail@ingerulrich.dk
tlf.: +45 2083 4326

Share This