+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Portrætfotograf centralt i København

Portrætter og profilbilleder til sociale medier, LinkedIn, CV og dating

 

Portrætfoto til dit CV eller Facebook?
Mangler du et profilbillede til de sociale medier, kan du hos mig få taget de gode billeder, som du bliver tilfreds med. Med ro, samarbejde og professionalisme vil resultatet blive billeder af dit bedste jeg. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas, for det er forudsætningen for, at jeg kan skabe det bedste portræt af dig. Så hos mig er der altid afsat rigelig tid til hyggesnak før og under fotograferingen.

Sammen skaber vi dit portræt
Vi forsøger sammen at føre dine ideer ud i livet, uanset om du vil virke meget seriøs eller ønsker at portrættet vinkles i en mere afslappet stil. Jeg beder dig inden fotograferingen overveje hvilken type billeder, du ønsker, hvorefter jeg planlægger selve fotograferingen.

Fotografering kun efter aftale

Share This