+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Jeg er så heldig at få lov til at lave billeder af en masse smukke gravide kvinder – og jeg er helt vild med det!

Det er en fornøjelse at arbejde med lys og skygge, så mavens kurve fremhæves og billederne får en æstetisk høj kvalitet. Min fotografiske signatur er lidt over i det grafiske udtryk, og man ser derfor ikke nødvendigvis hele figuren. Oftest lægger jeg lyset, så kun det mest interessante kommer frem – maven og stemningen.

Hos mig bruges kun meget enkle rekvisitter som let stof til draperinger og andre enkle virkemidler, da det passer bedst i min stil at arbejde med klassiske billeder. Jeg synes, de er mest ‘langtidsholdbare’ – og i mine øjne smukke.

Under en gravid-fotografering tager vi selvfølgelig også billeder, hvor hele kroppen kan ses – oftest på en lys baggrund, der giver et lettere udtryk. Her er en kropsnær sort og/eller hvid T-shirt altid god, ligesom kjoler, der fremhæver maven. Det virker bedst, hvis man ikke bruger alt for mønstret påklædning – det gælder også for den kommende far, der selvfølgelig altid er velkommen til at være med både på billeder og på sidellinjen 🙂

Jeg har tit stor lyst til at bruge de billeder, jeg laver af gravide kvinder, på min hjemmeside. Men jeg gør det ikke så ofte, da det kan virke lidt som at træde ind i privatsfæren. Derfor er jeg rigtig glad for at have fået lov til at bruge dette, da det viser ret præcist, hvordan jeg arbejder.

Share This