+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Når man får lavet en hjemmeside, synes jeg som fotograf selvfølgelig, at der skal bruges gode billeder. Men lige så vigtigt – om ikke vigtigere – er gode og letlæselige tekster, og ikke mindst at blive fundet af potentielle kunder. For et stykke tid siden lavede jeg billeder af Margit, som har fået ny hjemmeside, hvor hun fortæller om sin tilgang til den udfordring.

Margit skriver: Jeg har et lille tekstbureau, hvor jeg løser opgaver, der knytter sig til hjemmesider. Jeg beskæftiger mig blandet andet med søgeoptimering, udvikling af online identitet og indholdet der skal tiltrække kunder. Den opgave løfter jeg med en baggrund inden for journalistik, coaching i ledelse og digital markedsføring. Det er ikke længere nemt at blive synlig på Google med en hjemmeside, og den udvikling kan vi ikke gøre så meget ved. Men det er altid muligt at gøre en ekstra indsats for at blive synlig og konkurrencedygtig. Jeg tror på markedsføring, der bygger på god kommunikation, og mit mål er, at give selv den mindste virksomhed en fair chance for at tiltrække kunder på Google udenom de dyre annoncer. Alle med en virksomhed fortjener at blive fundet og læst.

Interesseret? Så tjek Margits hjemmeside https://teksthjaelp.dk

Share This