+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige fotografer arbejder. Derfor får du her en kort beskrivelse af, hvordan en fotografering hos mig forløber.

Tidsforbrug
Når du booker f.eks. 1 time til fotografering, er det samlet tidsforbrug, da der ofte er en kunde lige før dig, ligesom der kommer en anden efter dig. Derfor kan du ikke forvente at kunne forlænge sessionen uden forudgående aftale.

Afstemning af forventninger
Vi mødes i studiet til den aftalte tid – og helst ikke alt for længe før, da det kan virke forstyrrende for den kunde, der er før dig. Vi sætter os sammen og snakker om, hvad billederne skal bruges til, og hvilket udtryk du gerne vil have på billederne.

Hvordan ser jeg ud?
Der er mulighed for at rette på frisuren og friske lidt make-up, før vi starter med fotograferingen. Jeg giver også gerne gode råd vedr. påklædning mv., men jeg anbefaler, at du på forhånd har besluttet dig om påklædning og frisure, da der ellers kan gå lidt for meget tid fra fotograferingen.

Ser jeg billeder med det samme?
Afhængig af hvilken type billeder du får taget, er svaret forskelligt. Hvis det er profilbilleder, ser du dem undervejs og vælger ud under/umiddelbart efter fotograferingen. I nogle tilfælde er det samme fremgangsmåde med portrætter, men oftest sender jeg dig efterfølgende en mail med login til et privat galleri, hvor du så kan sidde hjemme og udvælge. Ved børne- og gravidfotograferinger sker udvælgelsen altid efterfølgende via lukket galleri. Alle billeder i galleri er råmateriale fra sessionen, så de billeder du vælger, skal efterfølgende redigeres. Derfor er det mest udtryk, stemning osv. du skal vælge ud fra. 

Hvor lang tid går der, før jeg ser billederne?
Det afhænger lidt af, hvor travlt der er i studiet, men oftest får du tilsendt galleri inden for en uges tid. Profilbilleder forsøger jeg at levere fra dag til dag – dog med forbehold for weekends osv. Når du har bestilt dine billeder via galleri, kan der igen gå nogle dage afhængig af, hvor mange redigeringer jeg har – de bliver ekspederet i rækkefølge efter modtagelse, med mindre andet aftales. 

Er du i tvivl?
Hvis der opstår spørgsmål og ønsker undervejs i sessionen, forsøger jeg at besvare og efterkomme i det omfang, det er muligt. Jeg er til at tale med 🙂

Share This