+45 2083 4326 mail@ingerulrich.dk

Der er intet så fint som en gravid kvinde. Jeg havde for nylig fornøjelsen at fotografere en af de rigtig smukke, som jeg har fået lov at vise et par billeder af.


Fotograferingen foregår i afslappet atmosfære hos kvindelig fotograf, og 4 uger før termin er det bedste tidspunkt at få taget billeder af din fine mave. Du er velkommen til at tage din mand/kæreste med, ligesom søskende måske også skal være med på nogle af billederne. Jeg vil dog koncentrere mig mest om fotografering af maven.
Som ved portrætfotografering tager jeg mange billeder, hvoraf jeg udvælger de allerbedste. Dem laver jeg første redigering af, før de bliver lagt op min hjemmeside i et personligt galleri, som kun du har adgang til.

Når du har udvalgt dine favoritter, bliver hvert billede retoucheret enkeltvis. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have et af billederne i både farve og sort/hvid. Det er også i denne retouchering, jeg gør billederne klar til tryk.

Du kan se eksempler på priser på min hjemmeside. Har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte mig – så finder vi en løsning.

Fleksible tider
Jeg fotograferer meget gerne aften eller weekend, når du har bedst tid. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20834326 eller email ingerulrich@mail.dk

 

Share This